Sähköasennukset ammattitaidolla

Turun alueella

Palvelut

Sähköasennukset

Toteutamme sähkötyöt pienistä kohteista aina isompiin saneerauksiin. Vuosien kokemus takaa asennuksissa onnistuneen ja turvallisen lopputuloksen. Teemme sähköasennuksia omakotitaloihin, kerrostalohuoneistoihin, liiketiloihin ja muihin remonttikohteisiin. Pienetkin sähkökorjaukset hoituvat meidän kauttamme, kuten valaisimen asennukset tai pistorasioiden siirrot. Asiakkaamme koostuvat yksityisistä asiakkaista, taloyhtiöistä, rakennusliikkeistä sekä muista yrityksistä.

Sähköurakointi

Sähköurakoinnit hoituvat myös meidän kauttamme. Urakoimme pienemmissä uudiskohteissa sekä saneerauskohteissa. Toteutamme projektit sovittujen aikataulujen mukaisesti sekä pidämme projektin aikana jatkuvasti yhteyden asiakkaaseen. Onnistunut lopputulos sekä tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme työn päätyttyä.

Sähkötarvikkeet

Käytämme asennuksissamme vain laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä. Saat kauttamme kaikki sähkötarvikkeet, joita asennustyöt vaativat. Sähkötarvikkeet ostamme kotimaisilta tukkureilta joita ovat Onninen, Ahlsell sekä Elparts. Tunnettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa: ABB, Schneider ja Ensto.

Ota yhteyttä

Puhelin / WhatsApp

040 5119282

Sähköposti

hanssitec@gmail.com


Yhteystiedot

Hans Honkasalo

hanssitec@gmail.com

040 5119282

Y-tunnus 3224174-9

Seuraa meitä somessa!

© Copyright 2021 Hanssitec Oy - All Rights Reserved