Sähköautojen latausasemat

Pyydä tarjous ›

Asennamme sähköautojen latausasemat Turun alueella

Kotikäyttöön, taloyhtiöille ja yrityksille

Omistatko sähköauton ja haluaisit sitä varten kotiin kätevän latauspisteen? Onko taloyhtiössänne tai yrityksessänne pohdittu latausasemien hankkimista? 

Oma sähköauton latausasema säästää aikaa, ja pihassa sijaitsevat latauspisteet ovat asiakkaillekin mitä näppärin keino auton lataukseen asioinnin aikana. Kartoitamme myös taloyhtiönne latausasemia varten.

Pyydä meitä käymään, niin jutellaan tarkemmin toiveistasi ja katsotaan kiinteistösi mahdollisuudet. Asennamme sähköautojen latausasemia avaimet käteen -palveluna Turussa, Kaarinassa ja lähikunnissa. Tämä tarkoittaa, että saat kauttamme kaiken, mitä käyttövalmis piste vaatii.

Teemme yhteistyötä Walle-latureiden kanssa. Wallen latausasemat ovat tunnettuja kotimaisesta laadustaan ja kestävyydestään. Jokainen latausasema on suunniteltu huolella ja valmistettu kestämään vaativiakin olosuhteita. Voit luottaa siihen, että latausasemamme tarjoavat luotettavaa ja tehokasta latausta pitkään.

Pääset tutustumaan Walle -tuotteisiin täältä

Latausaseman perusasennus valmiiseen johdotukseen:

Hinta: 299€ (sis. ALV24%)

Sisältää Matkakulut, asennustyöt, mittaukset ja käyttöopastuksen.
Lisätyöt: 62e/h sis ALV24%, esim. kaapelointi sähkökeskukselle, sähkökeskuksen muutostyöt, kuormanhallinnan muutoskytkentäyöt yms. Lisätarvikkeet laskutetaan erikseen, eli johdonsuoja-automaatit, kaapelit, kuormanhallinnan laitteet yms.

Pyydä meiltä tarjous asennuksesta latausaseman kanssa!

Ota yhteyttä ›

Turvallinen ja helppo käyttää

Meiltä saat sähköautojen latausasemat kokemuksella, hyvään asiakaspalveluun panostaen. Laadimme selkeän tarjouksen, ja pidämme sinuun yhteyttä koko projektin ajan. Tiedät missä milloinkin mennään. Valmista syntyy sovitussa ajassa. 

Asennuksemme täyttävät kaikki sähköalan turvallisuuskriteerit. Auton lataus on helppo tehdä, ja kun tulee aika huoltaa laitteita, voit myös tällöin kääntyä puoleemme. 

Otamme ilomielin vastaan myös muut sähkötyöt, joita kohteessasi on tehtävä!

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!