Sähköautojen latausasemat

Pyydä tarjous ›

Asennamme sähköautojen latausasemia Turun alueella

Kotikäyttöön, taloyhtiöille ja yrityksille

Omistatko sähköauton ja haluaisit sitä varten kotiin kätevän latauspisteen? Onko taloyhtiössänne tai yrityksessänne pohdittu latausasemien hankkimista? 

Oma sähköauton latausasema säästää aikaa, ja pihassa sijaitsevat latauspisteet ovat asiakkaillekin mitä näppärin keino auton lataukseen asioinnin aikana. Kartoitamme myös taloyhtiönne latausasemia varten.

Pyydä meitä käymään, niin jutellaan tarkemmin toiveistasi ja katsotaan kiinteistösi mahdollisuudet. Asennamme sähköautojen latausasemia avaimet käteen -palveluna Turussa, Kaarinassa ja lähikunnissa. Tämä tarkoittaa, että saat kauttamme kaiken, mitä käyttövalmis piste vaatii.

Ota yhteyttä ›

Turvallinen ja helppo käyttää

Meiltä saat sähköautojen latausasemat kokemuksella, hyvään asiakaspalveluun panostaen. Laadimme selkeän tarjouksen, ja pidämme sinuun yhteyttä koko projektin ajan. Tiedät missä milloinkin mennään. Valmista syntyy sovitussa ajassa. 

Asennuksemme täyttävät kaikki sähköalan turvallisuuskriteerit. Auton lataus on helppo tehdä, ja kun tulee aika huoltaa laitteita, voit myös tällöin kääntyä puoleemme. 

Otamme ilomielin vastaan myös muut sähkötyöt, joita kohteessasi on tehtävä!

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!